Activez in domeniul masuratorilor terestre si al cadastrului din anul 2002.

Sunt persoana autorizata de Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara sa execute lucrari de specialitate din domeniile cadastrului, geodeziei si cartografiei in categoriile B si C.

Detin calitatea de evaluator autorizat, membru titular al Asociatiei Nationale a Evaluatorilor Autorizati din Romania.

Am fost specialist in masuratori topografice si in identificarea tarlalelor si parcelelor din cadrul urmatoarelor unitati administrativ-teritoriale: Potcoava, Movileni, Stoicanesti, Seaca, Scarisoara, Bucinisu, Visina Noua, Vadastra din judetul Olt, ca membru in Comisia locala pentru inventarierea terenurilor, prin ordinul prefectului conform Legii nr. 165 din 16 mai 2013 privind măsurile pentru finalizarea procesului de restituire, în natură sau prin echivalent, a imobilelor preluate în mod abuziv în perioada regimului comunist în România.

Am absolvit Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, profilul Sociopsihopedagogie din cadrul Universitatii din Bucuresti, Facultatea de Agricultura, domeniul Geodezie, specializarea Masuratori terestre si cadastru din cadrul Universitatii din Craiova, Facultatea de Drept “Nicolae Titulescu” din cadrul Universitatii din Craiova si Facultatea de Horticultura din cadrul Universitatii din Craiova, specializarea Ingineria mediului.

Serviciile oferite

  • Servicii de cadastru
  • Servicii de topografie
  • Servicii de geodezie
  • Lucrari sistematice de cadastru
  • Servicii de evaluare dupa standardele ANEVAR
  • Certificate energetice

Acreditari

Sunteti interesat de o colaborare?

Mauris sed tellus quam. Suspendisse risus nulla, molestie quis risus elementum, viverra viverra ipsum. Nulla aliquam dolor turpis, auctor.
Contactati-ma